Нејзиниот сопруг ја разбудил среде ноќ со едно неверојатно БАРАЊЕ: Штом слушнала веднаш заплакала

Тој почна да плаче поради нејзиниот изглед Жената сакала да остане анонимна кога раскажала како била изненадена од реакцијата на нејзиниот сопруг, кој е четири години помлад од неа. Таа има 31 година, а сопругот и предложил да и вбризга ботокс, па дури почнал да плаче поради нејзиниот изглед. Таа реши се да објави на еден сајт.

Јас и мојот сопруг бевме во брак неполни шест месеци, а претходно бевме заедно пет години. Почна да се оддалечува од мене, а кога ќе го прашав што се случува, ми одговараше дека нешто го мачи, но не сакаше да каже што – почна жената и откри дека нејзиниот сопруг не сака да каже што го мачело до една ноќ. Една ноќ ме разбуди во солзи. Ме погледна многу сериозно и ме праша дали можам да размислувам за ботокс – напиша таа и додаде дека нејзиниот сопруг и рекол да се разочарува секогаш кога ќе се насмее.

Ако веќе ме смета за старица на 31 година, што ќе биде подоцна? Како ќе имаме деца заедно? Како се чувствувам привлечно? Не сакам ботокс. Отсекогаш сакав да остарам природно. Сакам да се смеам и ми рекоа дека насмевката е мојот најголем атрибут. Но, очигледно мојата среќа му предизвикува болка на мојот сопруг – заклучува жената.

Луѓето кои коментираа на оваа објава застанаа на страната на шокираната жена. Треба да бидеш со некој кој не се обидува да ти го промени изгледот – и рекол некој.

„Тоа е ненормално“, беше друг коментар