Нејзиниот татко не можел да танцува со неа, но се појавиле седум други мажи

Покојниот татко на свадбата не можел да го заигра орото со ќерката, но на местото на неговиот татко дошле мажи од неговата работа. Кортни Криетемаер отсекогаш била малото девојче на тато, а во една прилика кога била мала како подарок од тато, таа добила реплика на неговиот полициски значка.

Додека ѝ ја предаваше значката, во позадина се слушаше песната „Татко и ќерка“, која оттогаш стана нивна посебна песна. За жал, за време на интервенција во 2005 година, нејзиниот татко бил убиен додека ја вршел својата работа.

Иако во текот на животот ја имаше мајка си која ја поддржуваше во сè што прави, сепак понекогаш ѝ недостигаше нејзиниот татко. Кога се свршила со своето момче, нејзината тетка дошла на совршена идеја како подарок за неа.

Таа ги покани поранешните колеги на нејзиниот татко да им се придружат на свадбата, а како посебно изненадување, сите и се придружија кога таа требаше да го заигра својот прв танц.