Нејзиниот татко ја извади на дожд за прв пат, а нејзината реакција е НЕПРОЦЕНЛИВА!

Обично во дождливите денови децата се тажни затоа што не можат да излезат да си играат, но ова мало девојче е едноставно воодушевено од тоа. Нејзината реакција ќе ве насмее до солзи.

Таткото Дон Свифт се покажа како татко на годината кога за прв пат ја извади својата ќерка Харпер на дожд.

Ова веројатно воопшто не звучи спектакуларно, но реакцијата на малата Харпер сигурно е! Погледнете го видеото и ќе видите што значи терминот „чиста радост“.