Не можеа да поверуваат со што оваа жена се обидуваше да ја надува гумата на автомобилот

Некои луѓе навистина не се создадени да бидат возачи, но оваа жена не треба да биде ниту во близина на автомобил.

Таа се обиде да надуе празна гума со нешто прилично необично, што имаше во главата?