Не можеше да си поверува на очите кога виде што ставиле на патот, морал уште еднаш да се врати назад и да сними се

Овој човек не можел да им поверува на своите очи кога видел што завршило на сред пат по завршувањето на работите.

Морал да се врати назад за да ја сними оваа чудна сцена со камерата од својот автомобил, а по неколку стотини метри го дочекало уште пожестоко изненадување.

Погледнете го видеото во продолжение