Не можеше да танцува со сопругата на денот на нивната свадба. Две години подоцна го постигна невозможното!

Страшна сообраќајна несреќа го остави Џоел парализиран до крајот на животот.

Неговата сопруга Лорен не се откажа од него и парот се венча четири години подоцна.

Една од нејзините големи желби била да танцува со сопругот. За време на неодамнешната физикална терапија во болницата, таа желба стана реалност…