НЕ СЕ ИЗБРИЧИЛ 15 ГОДИНИ: Се согласил да се среди на убедување на сопругата, а таа останала без зборови кога го видела (ВИДЕО)

Џорџ (38) бил целосно запоставен, брадата ја пуштал повеќе од една деценија

Џорџ одбил да ги исече брадата и косата, кои му пораснале откако ја напуштил војската.

Не се грижеше многу ниту за гардеробата, па секогаш носеше иста јакна и чизми.

Неговата сопруга стапила во контакт со Опра Винфри, чии стилисти го промениле нејзиниот сопруг.

Погледнете каков беше резултатот: