Не се плаши од напорна работа: Вработена е во РУДНИК, заработува огромна сума, а еве зошто ја САКААТ мажите (ВИДЕО)

Таа започна да работи како комплетен почетник без искуство во оддалечен рудник. Сега за половина година заработува 110.000 долари, што е прилично сериозна сума. На пример, за тие пари можела да си дозволи стан во Белград. Ешли од Перт, Австралија, работи со методот fly-in fly-out. Тоа е метод за вработување луѓе во оддалечените области со привремено носење на работа, за да не бидат принудени да се преселат.

Ешли, сега е професионален возач на камион во рудниците, ја откри својата неверојатна плата која и дозволува да работи само шест месеци годишно. „По околу три месеци, мојата саатница се зголеми на 43,50 долари на час“, рече таа.

Првата година како почетник кој се уште го учи занаетот добивала околу 94.000 долари годишно. Денес, таа заработува 51,50 долари на час, така што тоа е прилично добро.

Ешли рече дека обично работи 14 дена, а потоа добива 14-дневна пауза, пишува Дејли Стар. Поради своите фотографии и интересни тетоважи, оваа русокоса која работи напорна работа е вистински магнет за мажите.

@the_salty_pinup Reply to @brittanyroseellery we talk APPROXIMATES after a long day at work 😴😅 MONEY $$$ 🥰🤫 #fifo #mining #womeninunifom #perth ♬ Big Energy – Latto