Никогаш не виден хаос на венчавка, се пропадна: Свекрвата ја изнесоја од свадбата, а невестата почна да плачи!

Моментот за кој сонуваат повеќето девојки е всушност оној во кој во голем бел фустан одат кон матичарот, до нивниот „принц“, каде заедно свечено ветуваат дека ќе го поминат остатокот од животот еден со друг.

Тоа е визијата што ја имаше на ум Британи кога се подготвуваше за својата венчавка во 2014 година. За жал, не испадна сè како што се надеваше. Појавувајќи се во емисијата „Мојата голема ромска свадба“ на каналот „TLC“, Британи и нејзиниот иден сопруг ПиВи открија дека никогаш не се запознале лично пред големиот ден.

Откако се најдоа на мрежите, во кореспонденција, парот реши да ја одложи официјалната прва средба до денот на венчавката. Иако нивниот договор звучи романтично, не помина кај мајката на ПиВи, Лоти, која беше лута што Бритни не побарала дозвола да се омажи за нејзиниот син.

На снимката објавена на Јутјуб се гледа како мајката на младоженецот видно бесно го среќава младиот човек, кој на свадбата требало да дојде со голф. Потоа и приоѓа и и вика на неа и на насобраните.

Откако ја слушнал мајка му како вика на Бретања, ПиВи се обидел да ги смири работите, но Лоти не се откажува така лесно и трча по младиот човек.