Никој не им веруваше кога кажаа што прави нивниот мал син, а потоа поставија камера и снимаа се…

Да внесете мало бебе во вашиот дом и да го запознаете со постарите браќа и сестри може да биде многу страшно.

Кој знае што може да мисли и прави постарото дете, но што ако целосно го „отфрли“ новиот член на семејството?

Кога овие родители го донеле своето новородено девојче и го ставиле во рацете на нејзиниот постар брат, немале поим што ќе се случи.

Тоа што го направи е премногу слатко за какви било зборови…

Погледнете го видеото: