Никој не и верувал што прави нејзиното куче секоја вечер, па решила сето тоа да го сними

Дали некогаш сте посакале повторно да бидете дете?

Тогаш не сте сами, бидејќи се чини дека Макс го сака истото. Единствената разлика е во тоа што Макс е лабрадор кој едноставно не сака да порасне.

Сопственикот одлучил да ја долови целата сцена и да ја сподели со остатокот од светот…

Погледнете го видеото