Никој не и дал шанса на 70-годишната жена! А потоа го соблече кимоното и ги шокираше сите во салата!

Шоуто за таленти е место каде што често можеме да видиме неверојатно инспиративни луѓе и животни приказни, а оваа јапонска баба е токму една од нив.

Томоко се појави на италијанската верзија на Суперталент и не даде никакви индикации дека ќе направи нешто без преседан.

Во младоста пеела опера, па жирито очекувало таа да ја изведе пред нив.

Но, 70-годишната баба покажа вештини кои го шокираа жирито.

Таа дефинитивно ја потврди изреката дека си млад колку што се чувствуваш.