Никој не се појавил на роденденот на мајка му: Кога го отворила подарокот на синот, заплакала

На мајка си и приредил роденден, но никој не дошол.

Нејзиното најголемо изненадување беше каменот на нејзиниот син, кој ја расплака.

Се чини дека нема ништо полошо од тоа кога ќе видиме дека нашите најблиски се вознемирени или тажни, па ни останува само да се потсетиме како се чувствувал еден син кога никој не дошол на роденденската забава на мајка му.

Затоа синот ја сними нејзината реакција со камера.

Додека таа нервозно шетала низ дворот удирање балони, младото момче и подало мало плико со неколку монети и и рекол да прочита што пишува на него: „За твојот роденден сакав да направам нешто поинакво, сакав да ти го скршам срце.”

Мајката била преплавена од емоции кога видела што направил нејзиниот син, но не можела да ги задржи солзите.

„На крајот, не е важно со што сакаат да се забавуваат нејзините пријатели, тие го знаат нејзиниот најдобар рок. „Тоа е најдобриот рок што може да го добие, сигурен сум! Ти си неверојатен“, „Среќен роденден брат, мора да си неверојатна жена за да одгледаш толку голем син“, рекоа коментаторите.