Ни еден декември неможи да помини без нив. Вака изгледаат денес глумците од филмот “САМ ДОМА”


Поминаа 31 година од првиот дел на култниот филм „Сам дома“, филмот на нашето детство, а актерите значително се променија, старееа, станаа посериозни …

Па, што е логично, никој од нив не изгледа како што ги паметиме денес. Првиот празничен класик беше снимен во 1990 година, а серијата филмови го прослави Меколи Калкин, кој го играше момчето Кевин Мекалистер кој ја брани куќата од провалници.

Меколи Калкин беше детска ѕвезда, но падна во светот на дрогата и алкохолот и одамна не личеше на тоа момче, а сите светски медиуми брмчеа за неговиот пад.

Сепак, се чини дека Кевин од „Сам во куќата“ ќе остане засекогаш, иако денес има 41 година. Погледнете како изгледа: Покрај Кевин, филмот прослави и голем број актери, а денес сигурно немаше да претпоставите дека некои од нив се.

Вака изгледаат сите актери денес, 31 година подоцна: