Оваа жена го спаси срнчето од базенот, а малку подоцна имаше изненадување и за двајцата

Жената слушнала чудни крици кои доаѓале од нејзиниот двор. Забележала нешто во базенот, а кога се приближила сфатила дека малото срнче паднало во водата.

Таа веднаш реагирала и го спасила малото срнче кое било преплашено и треперело од ладното. Таа направи се за да го стопли.

Подоцна следеше изненадување за двајцата…