Оваа мала куќа од 25 Квадрати е дефиниција за модерниот компактен живот. Внатрешноста е СОВРШЕНОСТ!

Неверојатно, фино, совршено – тоа би биле трите збора кои најдобро ја опишуваат оваа мала куќа.

Наменета е како куќа за гости и ги победува сите други мали домови во конкуренција за ефективна софистицираност.

Дизајниран е од Avava Systems и на 25 квадратни метри има се што ќе посака твоето срце.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: