Оваа мала куќа од 25 КВАДРАТИ е дефиниција за модерен компактен живот. Внатрешноста е СОВРШЕНA!

Неверојатно, фино, совршено – тоа би биле трите зборови што најдобро ја опишуваат оваа мала куќа.

Наменет е како куќа за гости и ги победува сите други мали домови во конкуренција за ефективна софистицираност.

Дизајниран е од компанијата Авава системи и на 25 квадратни метри има сè што посакува вашето срце.

Има дневна соба, мала кујна (вклучително и трпезариска маса), спална соба и бања.

Користени се најсовремени материјали и дизајн, а ентериерот е приказна сама по себе…

Погледнете ги фотографиите подолу: