ОВАА МАЧКА Е ХИТ НА ИНТЕРНЕТ: Погледнете како се забавува во вода, докажа дека не се сите мачки исти (ВИДЕО)

Повеќето мачки, како што знаете, не сакаат вода. Дури и многу водни мачки се навистина преплашени. Сепак, има и такви кои ја сакаат водата речиси исто како и рибата.

Една мачка е инстаграм мачката Бо, чија сопственичка ја снимила како си игра во вода и докажува дека не се сите мачки исти.

Бо е црна мачка со бели шепи и црно-бела муцка која сака да си игра во вода. На видеото можете да го видите како радосно скока во водата, а сопственикот напишал и дека сака да копа дупки во влажниот песок.

„Оваа мачка сака авантури“, „Мислам дека бара скриено богатство“, „Имам мачка која сака да се капе секое утро“, „Фантастична“, напишаа луѓето во коментарите.