ОВАА МАЧКА ИМА НАЈГЛЕДАНО ВИДЕО ВО 2021: Видеото на TikTok има речиси 185 милиони прегледи (ВИДЕО)

Видеото е прегледано дури 184,9 милиони пати, а Миа, одејќи по картон, прескокнува пречки направени од пластични чаши.

Нејзините сопственици често објавуваат убави клипови во кои Миа решава разни задачи.

Погледнете го видеото во продолжение

@mmeowmmia

🥺🤍🐾 #cat #uk

♬ оригинальный звук – 🐾 Mia the Cat 🐾