Оваа мајка планирала да ја дои својата ќерка до шестата година, многумина ја нападна

Мајка која планира да ја дои својата ќерка до шестата година, им се одмазди на оние кои тврдат дека нејзината одлука е форма на злоупотреба на деца. Џејси Кембел (првично ги откри своите планови да ја дои својата едногодишна ќерка Еми во видео на TikTok кое собра повеќе од 1,8 милиони прегледи. Новата мајка објасни зошто го доела својот сопруг од медицински причини! одговори на коментарот во кој ја нарекува „ сексуален напад во следното видео на нејзиниот TikTok.

Некои други коментатори на оригиналното видео се согласија дека тоа е штетно за нејзиното дете. Едно лице рече: “Тоа е морално погрешно”. мајката, незадоволна од наводите, одговорила: „Продолженото доење не е сексуален напад, нема ништо сексуално во тоа. Детето јаде, ве користи за храна. Немате ни деца, па да давате совети, престанете со тоа“.

За да го поткрепи своето тврдење, Џејси напиша во делот за коментари: „Постојат многу здравствени придобивки за мајката/бебето и е искрено, не се чувствувам како да ви се извинувам врз основа на вашиот груб коментар“. Откако им возвратија на луѓето кои ја нападнаа Џејси, некои коментатори ја изразија својата поддршка за Џејси и споделија свои приказни за успехот во доењето.

Едно лице рече: „Што не е во ред со луѓето? Детето не го сексуализира својот примарен извор на храна… „Друг коментатор се согласи, велејќи: „Запознав жена од Гватемала и нејзиното дете кое дои толку долго, планирам да дојам толку долго! Тоа е неверојатно корисно!