Оваа слика се појави на интернет, дали воопшто е можно вакво нешто?

На социјалните мрежи се појави интересна фотографија од куќа со два прозорци.

Како што можете да видите на сликата, над прозорецот е направен нов, пластичен прозорец со затворени ролетни.

Подолу е куп тули. Иако сликата насмеа многумина, има многумина кои тврдат дека се работи за најобична монтажа.

Имено, на сликата се прикажани деловите од тулата кои „извираат“ од ролетните, што нема никаква смисла.

Но, самата слика на почетокот изгледа прилично убедливо, па претпоставувам дека насмеа многумина.