Ова буквално можи на сите да им се случи: Некоја чудна миризба во куќата ги натера да реновираат, а тоа што го пронајдоа во спалната…

Корисникот на TikTok, Candy Rain неодамна одлучи да реновира куќа стара повеќе од половина век, а една од причините беше неподносливата смрдеа која одвреме навреме се чувствуваше во спалната соба.

Таа смрдеа повремено предизвикуваше расправии со нејзиниот сопруг, имаше и ноќи кога меѓусебно се обвинуваа дека испуштаат гасови, но одговорот на сите нивни прашања го дала „тајната“ која се наоѓала под тепихот.

Откако конечно го отстраниле, Кенди и нејзиниот сопруг пронашле шахта под која одамна биле поставени одводни канализациони цевки.

@candyrainsalon

#secret #renovation #oldhouse #diy #mystery #gross #renovationproject

♬ original sound – Candy Rain Salon