Ова видео ги топи и најтврдите срца – Нешто многу слатко

Често сме сведоци на необични пријателства меѓу животните, а нема сомнеж дека ова е едно од нив.

На интернет наидовме на видео на кое се гледа како куче и еж си играат, па дури и се „гушкаат“.

На кучето не му пречеле иглите на ежот, туку нежно го гушнал со шепата, додека попатно го туркал со муцката. Секако, Јежиќ цело време уживаше, галејќи се и лазејќи под куќата.

Колку се неодоливи заедно, погледнете овде: