ОВА го правела во автобус цели 5 месеци! Резултатот ќе ве воодушеви!

Чи Крнета ја планирала својата венчавка и поради финансиската состојба решила да не потроши цело богатство на фустан.

Таа реши сама да си ја сошие венчаницата.

Патувањето од дома до работа беше доста долго и траеше 2 часа. Таа го помина времето во автобус на најдобар начин.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: