Ова куче од среќа буквално се онесвести, погледнете како изгледаше средбата по две години

Реакцијата на Кејси на Ребека да се врати дома по две години ќе ве воодушеви. Враќањето на Ребека од Словенија во САД целосно го воодушеви шнауцерот.

Во еден момент, Кејси се онесвести од среќа, дури и на кратко. Ребека вели дека неколку пати била однесена на ветеринар.

Ветеринарот го виде видеото, и сè е во ред со неа. Без грижа!