ОВА МОРА ДА ГО ВИДИТЕ: Глувиот младоженец остана во солзи откако невестата пее песна на знаковен јазик

Што е најромантичното нешто што сте го виделе?

Дали тоа беше романтично запросување или совршен состанок? Можеби тоа е нешто што сте го направиле за некого или некој за вас? По 2 години врска, Лиз и Скот решија да се венчаат. Но, невестата не сакала тоа да биде традиционална свадба каде што ќе се приближи до олтарот со песната „Еве дојди невестата“.

Сакаше да направи нешто посебно за него.

И токму тоа го направи таа.

Скот е наглув. Лиз сакала да го изненади на посебен начин, а додека се приближувала до олтарот застанала и ја отпеала песната „Илјада години“ – на знаковен јазик. Кога ја завршила песната забележала дека во текот на целиот настап нејзиниот иден сопруг плачел и дека секогаш кога повторно го гледал спотот, плачел.

Таа отиде до олтарот и таму се бакнаа и станаа маж и жена. Погледнете го ова трогателно видео и споделете го со другите: