Ова прекрасно куче од 60 килограми за прв пат влезе во куќа, погледнете ја неговата неодолива реакција

Космо е прекрасно големо куче кое имаше многу тежок живот со одгледувачите и никогаш не знаеше што значи да се има вистински дом. Одгледувачот го оставил и тој завршил во азил во Небраска. И покрај претходниот живот, тој им верува на луѓето и навистина ги сака.

Кога неговата слика ја виделе двојка од Њујорк, тој имал 2 години и 60 килограми и веднаш се заљубиле во него. Неговиот нов сопственик го возел целиот пат до Небраска за да го земе, а тој бил многу возбуден и нервозен што ќе ги запознае.

Кога ќе го видите моментот кога првпат се сретнале, ќе знаете дека навистина се создадени еден за друг. Космо се тркалаше на грбот и му дозволи на Џејн да го тапка по стомакот.

Кога дошло време да се всели во новиот дом, бил несигурен за се, па дури и за скалите. Неговата реакција е навистина неодолива.