Ова теле мисли дека е куче! (ВИДЕО)

Едно теле погледнала кон кучето, па решила да се протне низ влезот на вратата како да е сосема друго животно кога видела како кучето ко поминува влезот на вратата.

Замислете ги сопствениците кога сфатиле дека крава влегува од нивниот влез од вратата.

Таа се однесуваше токму како што се однесуваат кучињата.