Ова 23-годишно момче без најава се појавило на вратата на својот биолошки татко, а неговата реакција? Види и самиот!

Еден ден, 23-годишниот Илија Томас решил да ги истражи своите корени, бидејќи неговото раѓање и воспитување биле голема мистерија за него. Прво решил да го посети таткото што никогаш не го запознал откако бил посвоен како дете.

Иако луѓето му сугерирале да не го истражува своето потекло, тој не ги слушал туку храбро ја следел својата цел. Тој пристигна во Атланта, Џорџија и се појави пред отец Јован.

Нивното обединување е најемотивното нешто што ќе имате шанса да го видите.

Во видеото подолу погледнете како тоа изгледаше!