Ова 3-годишно дете доби шанса да свири на тапани со оркестар: Она што се случи потоа е неописливо

Ова 3-годишно момче е еден од најголемите таленти што некогаш сте ги виделе.

Лиоња Шиловска, момче од Русија, излезе на сцената и почна да свири на тапани во придружба на оркестар.

Она што се случи потоа ги остави без зборови сите присутни…

Овој вид на талент е навистина редок, особено за некој кој има само 3 години.

Погледнете го и споделете го ова видео со вашите пријатели: