Овие близнаци покажуваат форма на врска што ја носат од утробата на нивната мајка

Ова ново вирално видео ви носи две бебиња стари 19 дена кои спијат совршено мирно прегрнати. Близнаците се чини дека се целосно мирни додека спијат во прегратка.

Токму ова видео собра преку 14 милиони прегледи во првата недела откако беше објавено.

Повеќето луѓе мислат дека близнаците поседуваат телепатска моќ, но има и група на луѓе кои ги разоткриваат сите овие митови за различните односи меѓу близнаците.

Сепак, и покрај сето ова, овие близнаци покажуваат една форма на поврзување што ја носат дури и од утробата на нивната мајка. Во речиси сите снимки направени додека тие сè уште беа во развој, овие две прекрасни бебиња беа во прегратка.