Овие патки никогаш не виделе вода. Сега погледнете што се случува кога првпат ќе запливаат

Замислете дека ви е ускратена можноста да одите до крајот на животот. Тоа би било прилично страшно, нели?

Вака се чувствувале овие патки кои биле спасени од фарма во Њујорк. Живееле во тесен простор во катастрофални услови.

Потоа добија шанса за подобар живот и дојде моментот за прв пат да пливаат. Нивната реакција кажува повеќе од 1000 зборови…

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: