Овие станари оставиле огромен хаос пред да се иселат, па сопственикот решил да им го врати отпадот (ВИДЕО)

Томас Раво од Франција неодамна имал проблем со станарите кои повеќе од една година одбивале да платат кирија.

Кога конечно го напуштиле неговиот стан, го нашол во ужасна состојба. Решил да им се одмазди, а набрзо дознал каде се преселиле.

Целиот отпад што го нашол во неговиот стан го натоварил во голем камион и тргнал на кратко возење.

Дојде до вратата од нивниот нов дом и потоа ги истресе сите работи од камионот. Сè што остана зад себе беше огромен куп ѓубре, кој требаше да го соберат неговите поранешни станари.

Погледнете го ова видео за да дознаете повеќе: