Овие станари оставиле огромен хаос пред да се иселат, па сопственикот решил да им го врати отпадот

Томас Раво од Франција неодамна имаше проблем со станарите кои повеќе од една година одбиваа да платат кирија. Кога конечно го напуштиле неговиот стан, тој го нашол станот во ужасна состојба. За тоа решил да им се одмазди и набрзо дознал каде се преселиле.

Целото ѓубре што го нашол во својот стан го натоварил во голем камион и тргнал на кратко возење. Дојде до вратата од нивниот нов дом и потоа истресе сè од камионот.

Сè што остана зад себе беше огромен куп ѓубре, кој требаше да го соберат неговите поранешни станари.

Погледнете го ова видео за да дознаете повеќе: