Овие фотографии се доказ дека однесувањето на децата не е секогаш логично, но е многу смешно

Децата ги прават најлудите работи, а кога ќе ги прашаме зошто, велат дека затоа се изненадени од нашето прашање.

Потребно е долго време за да престанат да прават апсолутно се што прво ќе им падне на памет, а дотогаш ни останува само да имаме мобилен телефон во близина за да ги сликаме овие вечни спомени и материјал за уцена.

Уживајте во глетката на туѓите деца, барем овде не мора да чистите по нив.

Мама го одведе брат ми на изложба на Лего каде на крајот можат да изградат што сакаат. Ова е негово дело. RIP Мики

Наеднаш стана премногу тивко

Имаме базен, но корпата изгледа е поинтересна