Овој бездомник 3 години седел на исто место – Потоа му пришла оваа жена!

Цели три години овој бездомник седел на исто место на улица во Вебстер, Тексас, објави порталот „Virealnocom“.

Без разлика на времето, луѓето секогаш можеа да го најдат на истото место.

Меѓутоа, никој никогаш не го прашал зошто седи таму, а властите знаеле дека нешто мора да се преземе со ова момче.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: