Овој социјален експеримент помеѓу бездомник и атрактивна девојка ќе ви го скрши срцето!

Ако имавте вишок пари, попрво ќе ги дадете на бездомник или на атрактивна девојка за да ги оперира градите? Овој човек дозна. Во ова видео тој глумеше бездомник, а Марија девојка која исто така бара пари, но нешто друго.

На картичката напишал дека моли за помош и храна. Покрај него минувале случајни минувачи без никакви реакции.

Во меѓувреме и Марија се молела за пари, но да ги оперира градите. Како што можете да видите, луѓето запреа од нејзините донации.

По сумирањето на резултатите и донирањето пари, резултатите беа навистина тажни бидејќи сфатија дека луѓето ќе дадат пари на девојка, а не на бездомник.