Овој татко ја снимил утринската рутина на својата ќерка и нејзината мачка – тие се едноставно преслатки!

Секое утро полека стануваме од удобниот кревет, го исклучуваме алармот откако заѕвони неколку пати и почнуваме да се подготвуваме за секојдневните обврски. Некои сакаат да слушаат гласна музика наутро за да ги разбудат, додека други уживаат во тишината и топлото кафе.

Еден татко забележал дека нејзината ќерка и семејната мачка имаат интересна утринска рутина и решил да ја сними.

За неговата ќерка, ниту едно утро не е целосно, освен ако добро не и се извини на мачката која внимателно ја слуша. Никој не знае за што зборуваат, но очигледно добро се сложуваат.

Погледнете го ова слатко видео во прилог: