Овој цртан филм го остави светот без зборови (ВИДЕО)

Цртаниот филм „Life in the bow“ натера стотина илјади луѓе ширум светот добро да се замислат. Овој цртан филм ја прикажува денешницата, поточно, што технологијата направи од нас. Каде и да се свртите, некој во рака држи мобилен телефон.

Луѓето постојано се замислени и задлабочени во екранот на телефонот и така стануваат несвесни за светот околу нив, а тоа во овој цртан филм е сурово прикажано.

Погледнете.