Овој човек вози со часови со 3.000 литри вода. Сега погледнете што се случува кога ќе го остави да течи!

Животните се прекрасни суштества кои ја заслужуваат нашата љубов и почит. Убаво е да се види кога луѓето им помагаат.

Патрик Килонзо Мвалуа од Кенија е вистински херој.

Тој прави по една прекрасна работа секој ден – а за возврат ја освои љубовта на стотици животни.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели