Овој човек живее со својот син на бензинска пумпа, но погледнете како таа всушност изгледа внатре

Ако некој ни каже дека живее на бензинска пумпа, сигурно не би знаеле што да мислиме на почетокот. Секој сигурно би замислил некоја стара бензинска пумпа, со мала соба во задниот дел и без многу работи.

Сепак, Роберт Гатри направи нешто подобро од тоа. Купил бензинска пумпа која долго време не работела и заедно со синот се преселил во неа.

Неговиот син на почетокот мислел дека е луд, но кога сфатил што ќе прави татко му со внатрешноста на пумпата, сфатил дека не е во право.

Погледнете го ова видео и дознајте како изгледа внатрешноста на нивниот нов дом: