Овој човек секој ден плива низ матна река. Погледнете зошто го прави тоа

Ако одите на работа и влезете во густ сообраќај, знаете колку тоа може да биде фрустрирачко. Сепак, она што овој човек го прави секој ден за да стигне на работа е неверојатно.

Неговото име е Абдул Малик и работи како учител во основно училиште во Индија. Тој секој ден ја препливува реката за да стигне на работа.

Неговата посветеност е неверојатна и тој ја заслужува секоја почит од овој свет.