Одберете ја мачка која ви е најслатка: ЕВЕ ШТО КАЖУВА ЗА ВАШИОТ ЖИВОТ – ги погоди речиси сите!

Погледнете ја сликата и одберете ја најслатката мачка! Ја открива вашата личност!

Под број еден
Жолтата мачка ја претставува индивидуалноста. Иако е приврзана, не сака премногу физички испади на љубов како гушкање. Ова потсвесно може да се однесува и на вашата личност, не сакате да ве задушуваат или контролираат во врските. Овој тип на мачки се поврзува и со мрзеливост. Можеби ги одложувате работите што треба да ги направите. Планирањето малку однапред ќе го намали стресот во вашиот живот. Оваа мачка има шепа над окото. Дали ги гледате работите од сите перспективи за подобро да ја разберете пошироката слика? Или гледате на работите само од еден агол? Ако ова е второто, тоа е потврда дека ќе почне да ви се открива поширок опсег на перспективи за да добиете поголема слика. Тоа ќе биде од корист за сите врски во вашиот живот, особено на работа.

Под број 2
Сивата мачка укажува на пријателска, друштвена и паметна личност. Вие сте оригинална личност и имате способност да направите се оригинално, никогаш да не го копирате она што го прават другите, туку правете сè на свој начин. Оваа мачка вели дека сте друштвени, претпочитате да бидете со семејството или пријателите наместо да бидете сами.

Ова може да биде потврда дека е време да се планира некој социјален настан за сите да се соберат и да се забавуваат. Исто така, може да укаже дека е време да се забави и да се живее во сегашноста. Сивата мачка ги држи шепите до ушите. Дали слушате за да слушнете или само слушате и чекате време да одговорите кога разговарате со некого? Исто така, може да се чувствувате како другите да не ве разбираат. Треба да разговарате за тоа како да бидете сигурни дека вашиот партнер или член на семејството ги разбира вашите потреби.

Под број 3
Мачката тигар вели дека имате многу селективна палета кога се во прашање вашите пријатели. Претпочитате да имате 1-3 добри пријатели кои се лојални, наместо куп луѓе околу вас кои се само познаници. Пругастите мачки понекогаш знаат да бидат непријатни бидејќи имаат многу чувствителна природа, тоа може да важи и за вашата личност. Мачката со пруги може да стане многу иритирачка ако и се одбие тоа што го сака. Сака рутина и ги прави истите активности во исто време од денот. Тоа може да биде потврда дека треба да излезете надвор од вашата комфорна зона и да направите нешто сосема невообичаено за вашиот карактер да види каде ве одведува.

Тоа може да биде и потврда дека е време да ги исчистите работите во вашиот живот. Можеби чувате работи што повеќе не ви требаат. Донирајте на некој на кој тоа му треба повеќе од вас и тоа ќе ви даде чувство на задоволство.

Оваа мачка има шепа над устата. Дали ги споделувате вашите потреби со оние околу вас? Или молчиш за да го задржиш мирот? Ова може да биде ваша потврда дека е време да поставите јасни граници за оние кои ги преминуваат тие граници. Зборувајте и оставете го вашиот глас да се слушне. Ако зборувате од центарот на вашето срце, веројатно другите ќе ве слушнат и ќе ги разберат вашите потреби.