Однадвор изгледа како голем камион, но кога ќе го притисне копчето, сè се менува

Со цена од околу 2,5 милиони долари, оваа мобилна вила го придружуваше познатиот актер Вил Смит на снимањето на неговите популарни филмови.

Овој уникатен камион нуди луксуз што не можете ни да го замислите на мал простор.

Однадвор изгледа како голем камион, но кога ќе го притиснете копчето, сè се менува.

Најдобро е да се уверите сами…

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: