Она што овој човек го прави со јајцата е речиси неверојатно. Погледнете ја неговата уметност!

Кога кинескиот уметник Вен Фулианг се заситил од работата како дрвопреработувач, тој ги префрлил своите вештини на сосема ново поле.

Јајцата почна да ги претвора во неверојатни уметнички дела.

Комбинацијата на убавина и кршливост ги прави уникатни.

Во продолжение погледнете ги сликите од неговата уметност:

.

.