Открила дека сопругот ја изневерува и му подари роденденски подарок кој ќе го памети додека е жив!

Некои мислат дека ќе се извлечат без последици ако изневерат. Нема, верувајте ми. Еве како една измамена жена се одмаздила:

„Имав чувство дека мојот сопруг ме изневерува. Сите оние кои излегуваат, сите тие доцни пристигнувања, средување. Се насмеа додека гледаше во телефонот. Секогаш остануваше „доцна“ после работа. Кога се јавив на работа, неговите колеги рекоа дека тој заминал порано. Не можев да се лажам себеси и да се убедам дека тоа не се случува.

Бев сигурен дека ме изневерува кога отиде да земе млеко во 11:30 и не се врати два часа. Но, тој не можеше да се извлече со тоа. Неговиот роденден се ближеше, а јас сосема случајно најдов шише шампањ и две чаши скриени во плакарот.

Беше тешко, но не сакав да страда. Направив нешто забавно. Им се јавив на неговите родители, пријателите, сестрата и им кажав дека сакам да му направам изненадување за роденден и дека сакам сите да се прикрадеме во неговата соба со торта и балони.Секако се согласија.

Му реков дека ќе излезам со моите пријатели. Се договорив со него да се видиме наутро во девет и пол пред зградата. Потоа влеговме во лифтот и дојдовме во нашиот стан.

Мајка му ја носеше тортата, сите бевме тивки и јас ја отклучив вратата. Потоа ја отворивме вратата од спалната соба и извикавме: „Изненадување“. Навистина беше. За тој што во тој момент бил во кревет со љубовникот.

Можете да го замислите неговото лице. Сите му викаа, а јас се правев изненадена. Тој врескаше, плачеше поради тоа што го подготвив за него и колку беше смешно да се гледа неговата љубовница како ја бара алиштата низ собата. Тоа е секако еден од подобрите роденденски подароци.