Открила дека ја изневерува и се развела, но шокантната приказна допрва следела – Мислам дека насекаде гледам по некое негово дете

Мајката на четири деца Хејли Меј, неодамна на социјалните мрежи објави шокантна приказна за нејзиниот поранешен сопруг при тоа откривајќи ја и неговата мрачна тајна која тој вешто ја криел додека двојката била во брак.

Кога дознала дека нејзиниот сопруг е неверен, Хејли веднаш решила да се разведе од него, но шокот следел по разводот. Информациите кои ги добила по разделбата се уште не може целосно да ги прифати.

Имено, тој целиот нивен брак спиел со различни жени – а со некои од нив дури има и деца – дури девет. Меј сега открива дека честопати и се случува да шета низ градот и да здогледа дете кое личи на нејзиниот сопруг. Па со цел да ги заштити своите четири деца решила да се пресели во друг град. Не сакам утре едно од моите деца да излезе на дејт со полубрат или полусестра, вели Меј.

Оваа мајка дури и ја познава една од жените со која нејзиниот поранешен сопруг има дете. Таа ми беше најдобра другарка. Бев присутна и на нејзиното породување за да подоцна дознаам дека биолошки татко на нејзиното дете е мојот сопруг, вели Меј.

@haileymae93 Now ex husband. He has confirmed 9 kids. I had to leave or my kids could have dated their own siblings 😬 #wedrecover #sobrietytok #abusesurvivor ♬ original sound – BadParentingMoments