Открил дека некој живее во неговиот двор. Се вџашил кога видел кој е (ФОТО)

Кога еден корисник на Редит забележал дека нешто се крие под бараката во неговиот двор, не знаел што го чека таму.

Забележал многу траги, кои воделе до и од скривалиштето, заедно со многу коски што останале од оброците на новите „станари“.

Меѓутоа, таму не се криеја чудовишта, туку семејство црвени лисици!

Ова се лицата на новите станари во дворот

Ваква глетка би стопила секого.

Само погледнете ги!

Покрај тоа што изгледаат преслатко, овие лисици се и многу корисни, бидејќи се ослободија од штетниците.

Мама Лија будно внимава на најмладата.

А потоа за вечера.