Палавата хаски направила хаос во куќата и не му дозволила на сопственикот да дојде до збор

Хаски Блу е нормално добро момче, но понекогаш го фаќа некој жолт момент и без многу размислување прави глупави работи за кои подоцна се кае.

Овој пат сопствениците му рекле да си легне, но тој не сакал да спие, па наместо тоа направил тотален хаос.

Кога сопственикот видел што се случило, Блу не ѝ дозволила да добие ни збор. Сакаше што поскоро да премине на друга тема.

Погледнете ја неговата урнебесна реакција: