Папагалот го чекал својот сопственик да дојде дома. Не смеете да ја пропуштите неговата реакција кога конечно го виде!

Убаво е чувството кога се враќаш од работа, а те чека сопругата или мажот, децата ти трчаат во прегратка и кучето мавта со опашката…

или бел папагал кој те пречекува полн со ентузијазам!

Ова прекрасно суштество секој ден го чека својот сопственик да се врати од работа, и го пречекува на најубав начин…

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: